Jamie's-Sports4business
 

Bedrijfs Disco Bowlen Nijmegen

Logo Spete.png

Jamie heeft met zijn bedrijf een zeer geslaagde avond neergezet tijdens het bedrijfsbowlen op 20 maart. We zijn vooraf duidelijk geïnformeerd over deze avond en alles is goed verlopen. De sfeer was super en bij vragen was Jamie makkelijk bereikbaar. De afspraken zijn allemaal netjes nagekomen en het eten was erg lekker. De organisatie van Jamie's-Sports4Business is voor herhaling vatbaar! We willen Jamie en alle andere bedrijven graag bedanken voor de mooie avond!

 

 

Bedrijfs karten Nijmegen

logo.png

Wij zijn inmiddels al bij meerdere evenementen geweest die jamie's-sports4business heeft georganiseerd. In het kort over het bedrijfs karten, wij vonden het goed georganiseerd. Karten is altijd leuk om te doen. Gezelligheid staat altijd boven aan. Wij zijn blij dat we met de koop van de lootjes bijdrage kunnen leveren voor de stichting stophersentumoren onderzoek, heel veel respect hiervoor. Wij kijken alweer uit naar de volgende evenementen.

 

Bedrijven Zaalvoetbal Toernooi Nijmegen

ML3A9945.jpg

''Rabobank Rijk van Nijmegen''

Wij vonden het een erg leuk en goed georganiseerd evenement. Niet te lange wachttijden tussen de wedstrijden. Voldoende deelname.
De organisatie heeft het leuk gepresenteerd. Prima wedstrijdbegeleiding in de vorm van de scheidsrechters.
wij zijn benieuwd naar de opzet van volgend jaar en we doen graag weer mee.

 

Jamie’s-Sports4business